Ostatné

100% vidiecky, ale minimalistický a moderný dom

100% vidiecky, ale minimalistický a moderný dom

180 metrov štvorcových sa nachádza v malom mestečku Llívia (Gerona). Druhé trojposchodové sídlo, vidiecke v prírode, ale kompletne transformované štúdiom Dröm Living, zodpovedným za celý proces. S predpokladom úteku v rustikálnom štýle odchodu sa musel dom stať moderným a svetlým prístreškom, zvlášť teplým, ktorý privítal rodinu počas častého úniku snehu.

Po kompletnej práci, ktorá ovplyvnila nielen dizajn interiéru a vzhľad prostredia, ale aj štruktúru konštrukcie, je výsledok minimalistický, ale pohodlný. Distribúcia bola úplne upravená, aby sa odstránili vizuálne a priestorové bariéry. Hľadali sa viac komunikované priestory s ľahkou cirkuláciou medzi nimi.

Obývacia izba, jedáleň, kuchyňa, spálne, veľké a priehľadné podkrovie a schodisko, ktoré sa stáva dekoratívnym predmetom a vstupným bodom prirodzeného svetla. Fasáda je tiež transformovaná. V tejto galérii si nemôžete nechať ujsť tento proces. Uvidíte pred a po výstrelok domu.

Reklama - Čítajte ďalej Radikálna zmena: z rustikálneho a vidieckeho na moderné a minimalistické

Celková práca, radikálna zmena, vidiecky exteriér a kompletne zrekonštruovaný interiér na dosiahnutie minimalistickej a 100% súčasnej atmosféry. Projekt realizovalo štúdio Dröm Living.

salon

Jasné a neutrálne tóny. Bývanie je organizované okolo stola a je orientované na televíziu. Má veľmi známu maxi pohovku v L a kreslo ako pomocné sedadlo.

S obojstranným krbom

Obývacia izba je však tiež otočená k stene, ktorá definuje obývaciu izbu a jedáleň a kde je nainštalovaný obojstranný plynový krb.

Teplý roh bývania

Detail krbu s stojanom bitaca a lampou (zaostrenie).

Aké teplo!

Oheň, textúry, farby ... Dröm Living sa postaral o všetky nuansy, aby dosiahol teplý interiér, ideálny na útočisko pred chladom v rodine, ktorá uniká na sneh.

Spojené a oddelené: spoločenská miestnosť a jedáleň

Jedáleň delí priečka.

Na podlahe: maxi koberec

Sedací kút vymedzuje koberec maxi.

Odtiene v šedej kameň

Neutrálne tóny v sivom kameni prevládajú a modernizujú miestnosti.

Jedáleň

Od ktorého si tiež užívate ohnisko.

Nábytok na mieru

Nábytok s rovnými čiarami bol pre tento projekt navrhnutý na mieru.

V kuchyni

Pri hľadaní pohodlnejšieho a racionálnejšieho rozdelenia priestorov bola kuchyňa otvorená aj do jedálne.

Minimálny štýl kuchyne

Niekoľko front a pracovných plôch, všetko veľmi minimálna.

Niekoľko pracovných a prípravných oblastí

V strede kuchyne je na streche integrovaný veľký ostrov s kapucňou.

Prístup na horné poschodie

Dom má tri výšky. Pohľad na schody.

Schody

Schodisko bolo projektované v dvoch častiach: jedna z práce s dreveným obkladom a ľahšia sekunda zo skladaného železa.

Prírodný zdroj svetla

Farebné sklo fasády, ktoré si dom prezeral pred zásahom (pozri na fotografiách na konci galérie), bolo nahradené priehľadným, ktoré interiéru dodalo oveľa viac svetla.

Distribučná plocha na konci schodov Rôzne materiály

Detail oblasti schodiska, kde sa oceňujú materiály oboch úsekov.

Schody Detail zábradlia Spálňa

Steny spální sú natierané svetlými farbami, aby sa dosiahlo svetlo a priestrannosť. Na podlahe tiež mäkký tón na drevo.

Jednoduchý a elegantný dizajn

Nábytok je jednoduchý. Drevené a textilné výrobky sú súčasťou prírodných tkanín. Všetky odpočívadlá majú rovnaký elegantný a harmonický dizajn.

Detail nočného stolíka Klenotnícke zrkadlo Veľmi teplý doplnok deco Pohľad na jednu z postelí, vankúšiky V kúpeľniach

Všetky reagujú na funkčnosť s úplnou optimalizáciou priestoru.

Dizajn je čistý a farby: šedá a biela Izba v podkroví

Táto miestnosť sa používala ako sklad, ale teraz sa musela stať spálňou najmenšieho domu. Matrace boli umiestnené na drevené parkety, ktoré sa podľa potreby v každom okamihu mohli distribuovať.

Univerzálny, mladistvý a zábavný projekt

Drevené obloženie stien bolo odstránené, aby sa získal pocit priestrannosti a jasu. Projektoval sa otvorený a svieži priestor (veľmi zábavný).

Podkrovná izba s kompletným sociálnym zariadením

Táto izba má kompletné sociálne zariadenie.

Fasáda a záhrada

Zrekonštruovaná bola aj fasáda a záhrada. Dôkazom tejto zmeny je tento aktuálny obraz a nasledujúci obrázok, v ktorom sa pozoruje predchádzajúci stav domu.

Fasáda a záhrada pred reformou Hala pred reformou Kuchyňa pred reformou Jedáleň pred reformou Schodisko s oknom z farebného skla Schodisko pred reformou Jedna zo spální pred reformou Ďalšia spálňa pred reformou Kúpeľňa pred reformou Kúpeľňa pred reformou Úsek drevených schodov pred reformou