Tipy

Duplex s verandou a záhradou

Duplex s verandou a záhradou

Jednou z výhod získania nového domu je to, že zvyčajne nie je potrebné pustiť sa do nepríjemných reforiem. V takom prípade Barcelonský duplex táto výhoda sa stala nepohodlím, pretože majitelia nepáčili niektoré z povrchových úprav vybraných stavebnou spoločnosťou. Napríklad by uprednostnili drevenú podlahu namiesto inštalovaných keramických dlaždíc.

Bolo však jasné, že výmena vozovky celého domu bola prácou veľkého významu a príliš vysokými nákladmi. Preto išli na návrhárka interiéru Mónica Pérez Santana, od Estudio Cometalledo, dať iný vzduch do domu iba s ozdobnými zdrojmi. Pôdny problém bol vyriešený koberce, ktoré skryli dlaždice a navyše vizuálne vymedzili každé prostredie. Posledne menovaná bola základnou funkciou, pretože dekorácia spoločných priestorov bola založená na vytvorení jediného priehľadného priestoru, ktorý dal pocit priestrannosti. Z haly idete cez zátoku bez dverí do obývacej izby a vedľa nej je jedáleň. Na ďalšie zvýšenie kontinuity bolo použité veľmi efektívne riešenie: ako prepojenie medzi tromi prostrediami použite farbu - v tomto prípade oranžovú. Táto spoločná časť vizuálne vymedzuje hala, čalúnenie v obývacej časti a oranžovo maľované stoličky v jedálni. Okrem toho sa táto farba používa aj na vankúšiky. Interiérový dizajnér tu usporiadal príjemné posedenie s pohovkou, kreslom a niekoľkými konferenčnými stolíkmi, ktoré vám umožňujú vychutnať si záhradu. Monica Pérez Santana sa tiež zamerala na kuchyňu. Keďže to bolo veľmi priestranné, v centre bola vytvorená denná jedáleň s dvoma spojenými stolmi a niekoľkými skladacími stoličkami. Stavebná spoločnosť okrem toho zakryla kuchyňu základňou bielej dlaždice a odtieňom farby. Aj keď to bolo veľmi jasné, bolo to trochu chladno, najmä vzhľadom na to, že to urobí veľa z rodinného života.

Aby bola útulnejšia, stena bola natretá v mäkkom taupe a jedáleň bola ohraničená podložkou. V podkroví - bez pochýb veľká príťažlivosť domu - bola vyhradená možnosť pripojiť sa na apartmán s kúpeľňou a terasou. Táto farba sa opäť použila na zvýšenie pocitu jednoty: v oddychovej oblasti bol položený koberec zo sivých kokosových vlákien, rovnaký tón, v ktorom boli maľované steny kúpeľne. Pokiaľ ide o nábytok, myšlienkou nebolo dobíjať priestor veľkým množstvom predmetov. Nechceli ani vytvoriť monotónne prostredie s návrhmi rovnakého štýlu. Z tohto dôvodu boli vybrané vybrané kusy rôznych materiálov. Rovnako ako lavica, ktorá funguje ako konzola v hale, železný konferenčný stolík alebo Banánové kreslá v salóniku, Nápadná kombinácia tvarov a povrchových úprav, s ktorými sa dosiahlo pôvodné prostredie.

Reklama - Prečítajte si nižšie. Obývacia izba bola zariadená nábytkom rôznych štýlov,

S odkazom na oranžovú farbu. Pohovka model Habana, Pepe Peñalver. Vankúše od spoločnosti Sleeping Company. Štúdio Cometalledo: banánová stolička, železný stôl a bočný stolík. Koberec BSB.

Dva teplé tóny

oranžová a červená hviezda dekoráciu ako odkaz vo všetkých izbách tohto domu.

V hale

namiesto konzoly bola umiestnená stará banka. Okrem toho boli umiestnené moderné doplnky, ktoré vytvárajú atraktívny kontrast so starým drevom. Štúdio Cometalledo: lavica, stojan na lampu a červená obrazovka. Čalúnená lavica je rodinným dedičstvom.

Zámerom bolo vytvoriť otvorené priestory

bez priečok alebo dverí, ktoré vizuálne rozdelili prostredie. Z haly preto vstupujete do obývacej izby cez záliv.

Kuchyňa bola vybavená vysokými a nízkymi modulmi v drevenom prevedení.

Odsávač sa vybral s výnimkou, aby sa zosvetlilo zloženie a aby prostredie nebolo tak nabité. V zóne varenia bola stena obkladaná stropom, aby bola chránená pred škvrnami.

V kuchyni

Jeho veľké rozmery umožnili usporiadať dennú jedáleň s dvoma starými borovicovými stolmi a niekoľkými skladacími stoličkami.

Varná zóna

Má bodové svetlo, ktoré osvetľuje platňu a pracovnú plochu na varenie bez rizika popálenia alebo nehody. Je to žiarivka, ktorá je pripevnená pod vysoké skrinky a je ovládaná spínačom umiestneným na stene. Príslušenstvo od spoločnosti Habitat.

V kúpeľni

umývadlo bolo zabudované na mramorovú dosku. Keď je lietaný, je pod ním priestor na umiestnenie koša na bielizeň a stoličky.

Vonku bolo zorganizované vonkajšie posedenie.

Za dobrého počasia sú okná otvorené, takže obývacia izba sa vizuálne rozširuje do záhrady. Konzolová strecha udržuje nábytok v bezpečí pred dažďom. Nábytok Kettal. Vankúše od spoločnosti Sleeping Company.

V hlavnej spálni

čelo postele bolo čalúnené neutrálnou látkou a nočné stolíky boli morené béžovo. Aby sa lepšie využila nosná plocha, namiesto stolových lámp boli pripevnené nástenné nástenné svietniky. Textil pre čelo postele, autor: Pepe Peñalver. Nočné stolíky v štúdiu Cometalledo. Prešívaná prikrývka od spoločnosti Sleeping Company.

Spálňa sa nachádzala v podkroví.

Na jednej zo stien boli vyrobené vstavané skrine s lakovanými dverami DM a veľmi jednoduché držadlá. Biely povrch v spojení s farbou steny uľahčuje lepšiu integráciu predných častí a nepozorovanosť.

TEPLÉ FARBY

Veľmi úspešná kombinácia pre moderné kuchyne: nehrdzavejúca oceľ, drevo a doplnky v intenzívnych odtieňoch. Z firmy Bruguer Mix: FN.02,67, E4,30,75 a C8,45,55.