Komentáre

Kompletné, funkčné a prispôsobiteľné štúdio 22m2

Kompletné, funkčné a prispôsobiteľné štúdio 22m2



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

„Vzhľadom na vysoké ceny domov v Tchaj-peji sa veľkosť domov, ktoré si mladí ľudia môžu kúpiť, za posledné desaťročie výrazne znižuje,“ hovorí Szu-Min Wang, alma mater štúdie. Malý mesiacje zodpovedný za reformu, ktorá dokonale ilustruje túto skutočnosť. Majiteľ starý byt 22 metrov štvorcových s podkrovím 3,3 m2 Chcel som to prispôsobiť vašim vkusom. „Keď sa stretávame s priestorom, ktorý nie je široký, ale stále má možnosti obývania, potreby klienta sa musia analyzovať veľmi starostlivo,“ vysvetľuje. V tomto prípade to bolo mladé dievča, ktoré veľa cestuje z pracovných dôvodov a ktoré chcelo, aby jej dom bol útočiskom, v ktorom by si vzala teplý kúpeľ a spal obklopený pokojom, s čistým priestorom na cvičenie, kuchyňou s stačí na deň na deň, úložný priestor a jedáleň.

Na uvoľnenie priestoru štúdio navrhlo nábytok na mieru pre steny, ktorý tiež využil celkovú výšku stropov. Dva úzke stoly pripevnené k stene vám umožňujú nastaviť jedáleň, ak je to potrebné, a vyzdvihnúť ju, keď sa nepoužíva. Predchádzajúca sprcha bola nahradená relaxačnou vaňou a dvere kúpeľne boli zmenené na posuvné dvere, ktoré umožňujú získať priestor. Biele a drevo sa používalo na dodanie tepla a osvetlenie interiéru a nábytok bol vybraný pomocou jednoduchých línií, aby nenabíjali priestor.

Fotografie: Hej! syr
www.facebook.com/Design.A.Little/

Reklama - čítajte v časti Malé, ale šikanovanie

Tento byt o výmere 22 m2, zrenovovaný štúdiom A Little Design, má všetko, čo k životu potrebuje.

Všetky otvorené

Na obrázku vidíme vchod, jedinú halu, ktorá má dom. Vľavo je kuchyňa a vpravo sú dvere zrkadla do kúpeľne.

Relaxačný kúpeľ

Majiteľ chcel byť schopný sa vykúpať, keď sa po celodennej práci vrátila domov, takže štúdio odstránilo predchádzajúcu sprchu a vložilo vaňu.

Úložný priestor

Nízka výška toalety umožňovala inštaláciu niektorých políc vedľa zrkadla.

Horúce, horúce ...

Bola inštalovaná pod schodmi, ktoré umožňujú prístup do podkrovia ďalší kotol, ktorý má v prípade potreby horúcu vodu.

Spravodlivé a nevyhnutné

Jedna predná časť obsahuje všetko, čo majiteľ potrebuje v kuchyni.

Detail dosky Umyte a varte

Práčka, predtým v kúpeľni, bola presunutá do kuchyne.

Vstavané svetlá

Rad svetiel pod vysokými skrinkami umožňuje dokonalé osvetlenie pracovnej dosky.

Vlastný oblek

Nábytok do kuchyne aj do obývacej izby bol navrhnutý na mieru a plne využíval priestor a výšku stropov. Na obrázku sú skrinky na šaty s policami na knihy.

tatami

Priestor pod oknom sa použil na vytvorenie odpočívadla s úložným priestorom pod ním.

Roh využil

Police boli nainštalované v priestore vedľa stĺpu, aby mali otvorený úložný priestor.

Jedzte doma

Majiteľka síce nejedí veľa doma, ale chcela mať jedáleň, v ktorej by sedela, ale v deň čo deň jej nezaberala veľa miesta.

Stolová súprava

Riešením boli dva úzke stoly, ktoré sa pri použití nemohli prilepiť na stenu a keď spolu s jedlom vytvorili veľký stôl.

Svetlá a akcie

Nástenné svietidlo je možné nastaviť tak, aby osvetľovalo jedáleň alebo obývaciu izbu.

Altillo

Byt má podkrovie o výmere 3,3 m2, ktoré zaberá spálňu.

Biele a drevo

Paleta farieb bola obmedzená tak, aby nezaťažovala životné prostredie.

Pohľad z podkrovia schodisko

Posuvné schodisko umožňuje prístup do police umiestnenej nad skrinkou.

Všetko jasné

Majiteľ chcel mať voľné miesto na cvičenie. Dosiahlo sa to umiestnením všetkých prvkov na steny.

Vysoká spálňa

V podkroví je spálňa.

Sladké sny

Pohľad na schody a spálňu-

Práca a potešenie

V podkroví bola umiestnená študovňa s nízkym stolom a vankúšom.

Plánujte pred reformou Plánujte po reforme