Komentáre

Pred a po: dobre využívaný byt

Pred a po: dobre využívaný byt



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Amos Goldreich Arquitectura podpisuje projekt refomry tohto bytu s rozlohou 60 m², ktorý sa nachádza v Londýne, ktorý reorganizoval priestor na zlepšenie jeho distribúcie, a tak využil množstvo prirodzeného svetla, ktoré dostáva. Kuchyňa je teraz integrovaná do obývacej izby a má horizontálne sklenené okno, ktoré prepája prostredie s priechodom.

Jedna z najmenších miestností získala niekoľko metrov a prirodzené svetlo. Bola tiež vytvorená nová kúpeľňa. Zakázkové stolárske riešenia pomohli dosiahnuť konečný efekt a získali úložný priestor s šatňou v hlavnej spálni alebo s bočnou doskou fúkanou do obývacej izby. To, čo bolo pred renováciou nástenné skrinky, je teraz toaleta pre hostí. Aké originálne!

Pokiaľ ide o farby, vybrali sa jemné farby, aby sa rozmnožilo svetlo a vizuálne sa zväčšil priestor. Nábytok predstavuje farbu, rovnako ako doplnky, ktoré zvyšujú objem priestorov a zameriavajú pozornosť na dekoráciu.

Amos Goldreich, riaditeľ ateliéru architektúry, neváhal opísať reformu ako „veľkolepú“ od roku „Znovu nakonfiguruje dizajn, aby umožnil pocit nepretržitého pohybu v rôznych priestoroch.“

www.agarchitecture.net

Reklama - čítajte ďalej pod jedálňou

Architektonické štúdio Amos Goldreich Architecture zodpovedalo za transformáciu starého londýnskeho bytu v tomto šperku, ktorý bol plný svetla. V projekte obývacia izba zdieľa priestor. Jedáleň je z pohľadu umiestnená pred oknom.

Integrovaná kuchyňa

Kuchyňa sa teraz otvára dverami bez dverí. Vedľa nich sú ďalšie dvere, cez ktoré je tento priestor prístupný, a odkrývajú zvyšok domu. Biela je hlavnou postavou podlahových krytín, stien a stropov, zatiaľ čo nábytok nastavuje farbu. Vľavo môžete vidieť bočnicu maxi, ktorá hostí audiovizuálne súbory.

Detail jedálne

Slatinové závesy regulujú množstvo svetla v miestnosti. Nábytok do jedálne bol vybraný z dreva.

ako

Na pozadí môžete vidieť príborník, ktorý podporuje jedáleň a bytie. Používa sa na ukladanie riadu a umiestňovanie audiovizuálnych diel pred televízor. Jedná sa o vlastný dizajn.

Pasážna zóna

Chodba, ktorá spája vchod s obývacou izbou, nadväzuje na kuchyňu. V tejto priečke sa otvorilo okno s priehľadným skleneným príslušenstvom, ktoré vizuálne spája kuchyňu a dodáva pocit otvorenosti v oblasti, v zásade tmavej a úzkej.

Pracovný kútik

Vedľa kuchynských dverí a integrovaných do obývacej izby sa v otvore v stene vytvoril vlastný pracovný kút. Bola usporiadaná s pracovnou doskou ako stôl a niekoľkými policami.

V kuchyni

Kuchynský nábytok sa môže pochváliť celkovou bielou farbou v jednoduchej a minimalistickej línii v hladkej a úchytke. Pred oknom je umývadlo. Rozdelenie v tvare písmena L opúšťa dosku pred otvorom, cez ktorý je prístupný.

Priestor je ziskový s nízkym a vysokým nábytkom.

Spálňa

Referenčná farba zostáva biela. Posteľ určuje farbu. Nočný stolík bol riešený podľa vlastného mini a leteckého dizajnu.

skriňa

Skrinka so zrkadlovými čelami skrýva a skriňa druh obväzu.

Mini drez

Aby bol priestor ziskový, umývadlo na záchode zaberá malý priestor v rohu. Jedná sa o preletený dizajn, ktorý sa integruje do steny, celkovo biely.

kúpeľňa

V hlavnej kúpeľni sú mramorové poťahy, vpredu umývadlo so skladovacím nábytkom a vaňou a sprchovacím kútom. V hornej časti steny sa do tohto prostredia vkráda zasklená zátoka, cez ktorú prechádza prírodné svetlo.

Detail v oblasti vane

Detail vane s malým výklenkom na umiestnenie gélov a mydiel a ovládacích prvkov na stenu.

Pred reformou

Pred vstupom architektonického štúdia do tohto domu bola podlaha tmavá, ozdobená a vyzeral veľmi odlišne od súčasného dizajnu.

Posedenie

Na tejto stene je teraz otvor, cez ktorý je prístup do kuchyne.

V kuchyni

Pred umiestnením na iné miesto.

Spálňa

S klasickou a oveľa tmavšou dekoráciou.

skriňa

Detail spálne pred reformou.

Zastaraná kúpeľňa

Pred rekonštrukciou to bola hlavná kúpeľňa.