Komentáre

Starý zrekonštruovaný kamenný dom

Starý zrekonštruovaný kamenný dom

Keď sa táto nehnuteľnosť nachádzala pred kolegiátnym kostolom Cangas v Pontevedre, prišla k stolu štúdia Huga, jeho stav bol depresívny. Po viac ako piatich rokoch opustenia jeho steny stratili lesk a ich záhrada sa stala katastrofou buriny a nečistôt. Ale privilegované miesto, v ktorom sa nachádzalo, a zaujímavá základňa, ktorá všetko

Reklama - Neustále čítajte v minulosti a súčasnosti

Pred kolegiálnym kostolom v Cangase sa nachádza dom, ktorý bol zrekonštruovaný s ohľadom na jeho minulosť.

Ušľachtilý materiál

Na rozšírenie priestoru bola pridaná nová továreň so zinkovým povrchom.

Dobre diferencované

Počas rehabilitácie bola stará časť a nové prvky dobre vyhľadávané.

vstup

Pohľad na vstupnú halu.

Prijmite opatrenia

Dom má 278 metrov štvorcových rozdelených do troch poschodí.

Sála v dvoch výškach Schodisko v dohľade Zvýšte úroveň

Vďaka tomu, že v hornom poschodí nechali voľný priestor, mohla mať obývacia izba vysoké stropy a ďalšie okná.

Sedlová strecha Podrobnosti schodiska Strecha s drevenými trámami Zákon o transparentnosti

Svetlo umožňuje priechod s priehľadnými strechami na hornej úrovni.

windows knižnica

Brána slúži ako knižnica.

Biele a drevo

Jednoduchosť vždy funguje.

Pohľad z horného poschodia Detail strechy kuchyne

Kuchyňa s moderným štýlom kontrastuje s pôvodnou kamennou stenou.

Ostrov s červenými stolicami slúži ako improvizovaný raňajkový bar.

Detail steny z kamennej kuchyne Stolová súprava

Výhľad na jedáleň.

schody

Dom má okrem schodov výťah.

spálne

Nachádza sa na najvyššom poschodí.

Študijná oblasť

Aj na najvyššom poschodí.

kúpeľ

Vďaka strešnému svetlu nechať prejsť prirodzené svetlo.

Druhá kúpeľňa

Minimalistický štýl

Zadná fasáda

Tu má zinok viac prítomnosti.

Detail zadnej fasády Rozdiel je

Na tomto obrázku môžeme identifikovať existujúcu časť, horninu a pridanú časť zinku.

Mimo života

Zadná záhrada bola obnovená a bola pridaná terasa.

pred

To bolo predtým fasáda.

pred

Majetok bol opustený po dobu 5 rokov.

pred

Vyzval na výkrik.

pred

Pôvodné prvky poukazovali na vynikajúci výsledok.

pred

Salón pred rehabilitáciou.

pred

Záhrada pred zásahom.