Tipy

Zrekonštruovaný byt prispôsobený pre rodinu

Zrekonštruovaný byt prispôsobený pre rodinu

Toto je príbeh o tom, ako sa rodine s dvoma desiatimi deťmi podarilo vyrobiť svoje vlastné Byt 110 m2 sa nachádza v budove z 80. rokov z obytnej štvrte v Hongkongu pomocou ateliéru interiérového dizajnu JAAK. „Presťahovali sa z väčšieho domu, takže ich hlavným problémom bol nedostatok úložného priestoru,“ vysvetlili dizajnéri, ktorí to vyriešili, zrazili staré steny domu a nahradil ich skrinkami, okrem toho, že boli oddelené miestnosti a skryté prístupové dvere

Reklama - Pokračujte v čítaní v časti Šťastná rodina

V Číne objavíme nový byt dvojice a ich dvoch detí.

Severské vzduchu

Majitelia sú milovníkmi škandinávskeho štýlu a vidíme to vo výzdobe s kúskami Haya a Normanna Kodane.

Zdieľať znamená žiť

V rovnakom priestore existuje spoločná obývacia izba, jedáleň a kuchyňa.

Farebné ťahy štetca

Na neutrálnom základe vynikajú niektoré farebné kúsky.

Arty rodina

Svoje miesto si nájde aj súčasné umenie.

ako

V obývacej izbe prechádza drevo jednou zo stien vo forme políc, skriniek a dverí, až kým sa nedostanete do kuchyne.

Rozjasnite sa

Otvorený úložný priestor bol skombinovaný s uzavretým, takže m

V rozmanitosti ...

V jedálni sa spojili rôzne stoličky, aby jej dodali dynamiku.

Nová kuchyňa

Kuchyňa zostala otvorená.

Viac dreva

Rovnaké drevo bolo použité v kuchynských skriniach a bolo kombinované s bielym mramorom.

integrovaný

Dvere boli skryté medzi zvyčajnými skrinkami.

Hlavná spálňa

Izba má drevený oddeľovač lamiel.

Dobrá podpora

Detail dreveného čela postele a nočného stolíka.

Pri tvojich nohách

Kúpeľňa bola oddelená vlastnými skrinkami.

Videné a nevidelé

Jeden z otvorených skriniek.

Detská izba Vždy spolu

Bratia chceli zdieľať spálňu, takže štúdio vytvorilo vyvýšené postele, aby získali priestor.

Veľa priestoru

Police boli umiestnené pod posteľ.

Otočte lakte

Priestor sa dosiahol aj na inštaláciu dvoch študijných tabuliek.