Komentáre

Garáž premenená na podkrovie 52 m²

Garáž premenená na podkrovie 52 m²

Je ťažké si to predstaviť malá garáž, asi 52 m2, sa môže stať takým útulným bytom A takto útulný. Architekti tohto zázraku boli Architekti Miguel Ángel Santa Ibáñez a Rafael Tejedor - ateliéru ReHabitar Gestión- ktorí pri uskutočňovaní svojho projektu urobili prvú vec, ktorú zničili všetky oddiely, kým nemali úplne otvorený priestor. Ďalší krok pozostával z Sadrokartónové steny a stropy, Toto riešenie je nielen pohodlnejšie a rýchlejšie ako tradičné rezanie a omietanie, poskytuje väčšiu tepelnú a zvukovú izoláciua je ideálny na skrytie nových inštalatérskych a elektrických inštalácií. Hlavným cieľom bolo dosiahnuť svetlé a svetlé prostredie. Preto pri reorganizácii priestoru vyzdvihli iba potrebné priečky na vytvorenie malej haly a šatne - miestnosti uzavreté pozinkované oceľové dvere-, a dať súkromie hlavnej spálne.

Jedným z najdôležitejších architektonických rozhodnutí bolo umiestniť do priehlbiny, ktorá kedysi obsadila vstupné dvere do garáže a dláždená stena zakončená oceľovou mriežkou, Okrem toho, ako bezpečnostné opatrenie a na získanie súkromia a súkromia, vytvorila sa malá galéria, uzavreté hliníkovým zasklením, ktoré dáva domu rafinovanú a exotickú orientálnu estetiku. Podlaha bola pokrytá plávajúcou podlahou a steny boli natreté bielou farbou; leč v kuchyni, kde sa bridlicová farba kombinovala so zmesou nylonovej sieťoviny a gumovej farby.

Pokiaľ ide o dekoráciu, prevláda mladý a moderný štýl s nábytkom jednoduchých línií a kožené čalúnenie v moderných farbách, Vďaka kombinácii červených a neutrálnych tónov v nábytku, detailoch a doplnkoch sa súčasne dosiahli veľmi dynamické priestory a intenzívny, ale vyvážený efekt. Okrem toho, sledovaním rovnakej dekoratívnej línie v celom dome sa dosiahla vizuálna kontinuita, ktorá zvyšuje pocit priestrannosti. Študovala sa aj distribúcia nábytku, aby bola funkčná a lepšie využívala priestor. Spálňa je príkladom toho, ako využiť dostupné meracie prístroje bez obetovania pohodlného prostredia; - posteľ s boxovou pružinou a matracou firmy Flex je lemovaná nízkymi nočnými stolíkmi a - čelo postele bolo nahradené krajinovým obrazom.

Reklama - Pokračujte v čítaní pod svetlou obývacou izbou

Namiesto súčasnej steny chodníkov boli pred prácou v tomto priestore vchodové dvere do garáže. Na zabezpečenie riadneho vetrania domu stena nedosahuje strop, ale je pokrytá oceľovou mriežkou, ktorá umožňuje cirkuláciu vzduchu. Pohovka, konferenčný stolík, stolička a šifón. Všetko od Domusa. Lampy z Ideas Luz.

Počas reformy Priestor pre rastliny

Medzi stenou chodníkov a obývacou izbou bola vytvorená galéria. To bolo uzavreté hliníkovou štruktúrou a kryštálmi Climalit, ktoré zaručujú väčšiu tepelnú a zvukovú izoláciu. Ďalej bola odstránená oblasť Pladur.

Zóna prijímača

Pohľad na obývaciu izbu so skleneným krytom v pozadí. Aby bolo toto prostredie nezávislé od vstupu do domu, bola vytvorená malá hala s priehradou Pladur. Podlaha celého domu bola pokrytá plávajúcou podlahou. Doplnky sú od Domus, LaDecó a Mynimo.

Počas reformy Priečky a steny

Nové rozdelenie domu sa dosiahlo inštaláciou priečok Pladur, ktoré nedosahujú strop; Týmto spôsobom sa prirodzené svetlo dostane do každého rohu.

Funkčná kuchyňa

Štruktúra Pladur čiastočne uzatvára kuchyňu. K polostrove bol pripojený malý jedálenský kút, ktorý zdieľa priestor s obývacou izbou. Stôl a stoličky od Domusa. Spotrebiče sú od spoločnosti Fagor.

Počas reformy

Kuchyňa bola rozdelená do tvaru U. Umývadlo bolo umiestnené pod oknom, aby sa využil svetelný vstup; Potom bola doska nainštalovaná a ako pracovný pult bola zatvorená pracovná plocha, doska s nízkym nábytkom.

Bridlicová stena

Hlavnú spálňu od kuchyne oddelí priečka Pladur s tromi kusmi chodníkov. Táto strana priečky bola pokrytá bridlicovou farbou.

Spálňa

Jeho výzdoba sa snažila nenasýtiť priestor. Preto bol umiestnený iba nevyhnutný nábytok a namiesto čelnej dosky bol zavesený krajinný list.

Výhľad z obývačky na izbu

Aby získal vizuálnu amplitúdu a jas, vzdal sa umiestnenia dverí; dve uhlové oddiely čiastočne nezávislé od prostredia.

Riešenia pre malú kúpeľňu

V kúpeľni bol umývadlo nainštalované na fúkanú drevenú dosku. Na vizuálne rozšírenie priestoru bol umiestnený veľký bezrámový mesiac. Sprchové kúty uzavreté priehľadnými sklenenými dverami. Complementos, autori Domus, La Oca a MDM.

Pôdorys

Na udržanie domu v aktuálnom stave boli použité farby s jasným podkladom a animované s detailmi z ocele a červenými odtieňmi.