Užitočný

Dom, ktorý čerpá zvonku v Amsterdame

Dom, ktorý čerpá zvonku v Amsterdame

Luuk Smits

Holandská obytná architektúra sa vyznačuje hlbokými a úzkymi priestormi, toto Umožňuje byte mať dve hlavné strany, spojené s prednou a zadnou časťou budov.

To isté sa stane aj v tomto prípade bývanie sa nachádza v susedstve Pijpu v Amsterdamekde jedna strana sa pozerá na pokojnú a úzku ulicua druhý na veľkolepý vnútorný dvor budovy so súkromnou záhradou, Ale aby sme ju premenili na útulný a funkčný domov, aký je teraz, musel prejsť doménou Reforma v rukách Nepoškvrneného Cantera, zakladateľa Cantero Architecture, Poďte ďalej a pozrite sa na výsledky!

Reklama - čítajte ďalej Kľúče k reforme Luuk Smits

Cieľom bolo optimalizovať využitie existujúcich miestností a získať veľký úložný priestor integrovaný do priestorov bývania, vždy s externé pripojenie v mysli ako spôsob, ako rozšíriť pohľad za životný priestora zachytiť prirodzené svetlo.

Dubové srdce Luuk Smits

V novom dizajne Všetky oblasti sú usporiadané okolo „dubového srdca“, veľkej spoločnej šatne ktorý vizuálne a priestorovo komunikuje s oboma stranami podlahy, dvoma hlavnými spálňami a dvoma vonkajšími stranami.

Poklad na uloženie Luuk Smits

Pri vstupe do šatne Vyzerá to, že ste vo vnútri dreveného boxu, prerušené iba dvoma vchodmi a stropným svetlom.

Interiér aj exteriér sú plné praktických úložných priestorov, niektoré z nich boli skryté a neočakávané.

Nadčasové zloženie Luuk Smits

Horné poschodie vyžaruje a Neutrálna atmosféra vytvorená kontrastom bielych stien proti tmavej podlahe, na druhej strane tvorí a nadčasové zloženie.

Štýl označený materiálmi a textúrami Luuk Smits

Avšak, aŠtýl je tiež určený materiálmi a textúrami, pretože dub sa používa vo všetkých nábytkoch a sofistikované prvky z čierneho kartáčovaného kovu sa používajú vo väčšine detailov interiérových detailov.

Šatňa plná výhod Luuk Smits

Vstup do šatne je tiež vstupom do prirodzeného svetla Vychádza z priľahlej spálne.

Prístup do všetkých izieb Luuk Smits

Šatňa je prepojená so sklenenou chodbou s kovovými rámami, z čoho prístup na všetky izby na poschodí, zabezpečujúc kontinuitu a umožňujúcu prenikaniu svetla hlboko dovnútra.

Hala Luuk Smits

Hala pokračuje touto podlhovastou stavbou tak charakteristická pre bývanie, s drevo ako verný protagonista.

Osvetlený vchod Luuk Smits

Ako vidíme, svetlo prichádzajúce zvonka vytvára príjemnú domácku atmosféru, ktorá vás pozýva, aby ste boli doma.

Okrem toho, nábytok, ktorý obklopuje lavicu a príborník, je plný zásuviek, Najdôležitejšie riešenie pre ukladanie dát.

Medzi dvoma poschodiami Luuk Smits

niektorí jednoduché točité schody z čierneho kovu, spojte obe rastliny s jemnosťou.

Zen kúpeľňa Luuk Smits

V kúpeľ teplé drevo ručne vyrábané modré keramické dlaždicea umývadlá z prírodného lávového kameňa, vytvorte uvoľnené a pokojné prostredie.

Príroda žije v meste Luuk Smits

umývadlo z prírodného lávového kameňa Sú to prvky, ktoré odlišujú tento priestor vďaka svojej prirodzenosti a remeselnej estetike.

Záhradné pripojenie Luuk Smits

Súčasný dizajn zdôrazňuje spojenie s vonkajšou stranou s úplným otvorením v zadnej fasáde záhrady, odrážajúce priesvitné rozšírenie existujúce v prízemí.

Plán súčasného rozdelenia Cantero Architecture

Informácie: so súhlasom architektúry Cantero.

//www.canteroarchitecture.com