Ostatné

Zrekonštruovaný byt s extra osvetlením

Zrekonštruovaný byt s extra osvetlením

toto Byt 65 m2, sa nachádza v budove z roku 1865 v centrálnej a tradičnej štvrti Madridu a po roku 2005 sa začína nová etapa reforma architekta a interiérového dizajnéra Eduarda Herrera Borrella, v čele architektonického, dizajnérskeho a rehabilitačného štúdia Herrero Architect & Partners. Jeho pôvodný stav bol takmer schátralý, s veľmi rozdeleným rozdelením, niekoľko vnútorných miestností, klenuté stropy, sklonené podlahy a steny, okrem veľmi poškodenej konštrukcie aj vlhkosť a pôsobenie termitov.

Počas prác oprava konštrukcie, nosníkov a stĺpov boli vystužené, na zlepšenie tepelnej a zvukovej izolácie sa položili obklady stien a stropov a elektroinštalačné, inštalačné a plynové inštalácie boli úplne renovované. Okrem toho, jeho distribúcia sa celkom zmenila; Teraz je funkčný a moderný, rovnako ako jeho majitelia chceli. Dnes je na hlavnej fasáde obývacia izba a hlavná spálňa a vnútrozemie: kuchyňa, druhá spálňa a kúpeľňa.

Najväčší úspech: dom sa zdá byť väčší, neexistujú žiadne tmavé pobyty a všetky dostávajú prirodzené svetlo s riešeniami ad hoc architektonického štúdia. Pokiaľ ide o dekoráciu, mix starých a moderných kúskov. Zdedení, ako napríklad stôl v obývacej izbe alebo lampa v holandskej bronzovej jedálni, zdieľajú význam s nábytkom iných štýlov. Klasická pohovka Chester, z bielej kože, je kontrapunkt k ďalšej aktuálnejšej pohovke, čalúnená oranžovou farbou a harmonizuje sa so stolom a stoličkami inej farby jedálne. Vedľa nich detaily s veľkým záujmom o deco, ako napríklad žiarivá čierna podlahová lampa, dve matné biele vázy, pruhované a geometrické koberce ... Aby vynikli ako spoločná niť medzi prostredím: biele steny a drevená podlaha ipe, ktorý je nainštalovaný na lištách.

Reklama - čítajte ďalej s dvoma prostrediami

Rozloženie obývacej izby s otočnými pohovkami vám umožní získať priestor za jedným z nich: kancelársky priestor s písacím stolom vinobranie a pracovná knižnica, ktorá má bohaté prírodné svetlo.

pohovka Rive Droite, od firmy Ligne Roset. Biele vázy: od BoConcept a A Loja do Gato Preto.

prázdny

Zrkadlo, kryt chladiča a biele záclony sa spájajú so stenou a poskytujú tak takmer nepoškvrnený povrch vedľa pohovky v žiarivej oranžovej farbe. S týmto farebným kontrastom získa čalúnenie maximálnu úľavu.

Zrkadlo, navrhnuté spoločnosťou Philippe Starck pre firmu Kartell. Vázy od A Loja do Gato Preto.

Rodinná klasika

Stôl vinobranie, od tridsiatych rokov av perfektnom stave, vyniká v obývacej izbe svojou eleganciou, ale aj originálnym umiestnením v strede miestnosti.

Na stole je šedá váza v tvare potrubia od A Loja do Gato Preto.

S charakterom

Pohovka Chester, čalúnená bielou kožou, má v tejto oblasti miestnosti výrazný význam s veľkoformátovou maľbou a vizuálnym pôsobením. Vedľa nich, mix štýlov: modernosť žiarivej čiernej lampy a retro účtenka zo stereosúpravy.

pohovka kráľz Natuzzi Vankúše a koberce od spoločnosti BoConcept. Lampy: stojace Jazz, Vibia a na strope, Glo-Ball, Flos. Vľavo od pohovky, na stene, je práca Pilala Capulina.

Pre presvedčených milovníkov hudby

Roh, kde je počúvanie hudby životne dôležité. V tomto nábytku vinobranie, zosilňovač ventilov Filarmonia, navrhol Ricardo Hernández z Ars Sonum a CD prehrávač 288, z Coplandu.

Kusy s vizuálnym nárazom

Prostredie tejto triedy je štýlová lekcia. Každý prvok má význam a záujem, ale súprava je vyvážená harmóniou medzi farbami čierna, biela a šedá.

Funkčné rozdelenie

Pred renováciou domu nemali priestory, v ktorých sa dnes kuchyňa nachádza, okná. Ale s búraním priečok a otvorením veľkej márne teraz využíva výhodu jasu obývacej izby.

Pôvodné stĺpy a lúč, ktoré sa objavili počas práce a boli zosilnené, dávajú prostrediu rustikálny vzduch a vizuálne ho ohraničujú.

podrobnosti

Tabuľka spoločnosti Habitat. Stoličky a koberce od spoločnosti BoConcept. Reformácia architekta a interiérového dizajnéra Eduarda Herrera Borrella.

Vintage esencia

V kuchyni je kúzlo inokedy upravené skosenými dlaždicami, žulami a estetickými spotrebičmi vinobranie.

Série spotrebičov koloniálnejod Smeg. Obrusy od A Loja do Gato Preto. Koberec od Ikea

Extra jas

Priesvitné rámy robia z prednej časti vstavanej skrine dekoratívny prvok s väčším vizuálnym záujmom. Navyše, keď sa nachádza na stene oproti oknu spálne, stáva sa povrchom, ktorý znásobuje prirodzené svetlo.

Mali by byť vždy posuvné?

Tento typ otvoru sa zvyčajne volí v spálňach so zníženým priestorom, v ktorých je posteľ blízko skrinky. Ak sú však dvere úzke krídla, je tiež možné vyklopenie. Vankúše a ružová deka od BoConcept.

Kroková miestnosť

Platforma ipe bola kľúčovým materiálom v reforme, ktorá projektu poskytla súdržnosť. Tento obrázok ukazuje jeden z stĺpov jedálne a priechod do kúpeľne.

Napravo, aj keď to nie je na tomto obrázku vidieť, je druhá spálňa, ktorá nemá okno, a teraz je priestor otvorený do haly; Využíva sa tým prirodzené svetlo, ktoré vstupuje cez okná terasy.

Kúpeľňa s nuansami

Tie, ktoré pridal šedá kachľová stena, pozadie, ktoré zjemňuje tmavý povrch skrinky umývadla a prináša svetlo do priestoru. Kúpeľňové doplnky, od A Loja do Gato Preto.

S podkrovím

Výška stropu v druhej spálni je vyššia ako zvyšok domu; cenný priestor navyše, z ktorého sa reforma stala kníhkupectvo s mólom.

Vankúše a koberce sú od A Loja do Gato Preto.

Úspech

Vytvorte vstavanú skrinku pod schodmi, ktoré vedú k podkroviu.

Vysoké stropy, obytný priestor.

Výška nemusí stačiť na výhru miestnosti, je však možné študovať aj iné možnosti, ako je napríklad ďalší sklad. V tomto dome bola vytvorená knižnica s chodníkom.

Reforma dobre premyslená

- Riešením prirodzeného svetla, ktoré sa dostalo do interiéru domu s podlhovastou podlahou a bez okien, bolo zbúranie priečky, v ktorej sa teraz nachádza jedáleň, a otvorenia veľkého otvoru v stene kuchyne.

Týmto spôsobom dve prostredia získajú extra jas a vizuálnu amplitúdu. Dnes je táto zátoka so žulovou doskou tiež šikovným pasom, ktorý šetrí prechádzky medzi kuchyňou a jedálňou.

- Ďalším neomylným zdrojom na získanie jasu: zrkadlá umiestnené na stene jedálne, umiestnené v ideálnej výške, aby sa ľahko šírilo prirodzené svetlo.