Užitočný

Priehľadný a svetlý duplex

Priehľadný a svetlý duplex

Pred reformou to Barcelonský duplex Vyzeralo to menšie. Dôvodom bola jeho rozdrobená distribúcia založená na úzkych miestnostiach, ktoré bránili oceneniu skutočnej plochy domu - veľmi širokej. Majitelia zadali komplexnú reformu Tím Fondarius Architecture, Práce boli zamerané na odstránenie všetkých nepotrebných stien, ktoré bolo možné vytvoriť na prízemí otvorený priestor ktorá spojí obývaciu izbu, jedáleň, kuchyňu a herňu pre deti. Bez dverí alebo priečok sa táto nová distribúcia radikálne obrátila k duplexu, ktorý náhle odhalil veľkú plochu so zvýšenou estetikou, ktorá evokuje priemyselné budovy v New Yorku. Odstránenie stien však spôsobilo určité ťažkosti.

V obývačke aj v kuchyni architekti zistili, že nosné steny nie je možné odstrániť z dôvodu konštruktívnych bezpečnostných problémov. Riešením bolo udržujte stĺpy a priečky polovice tela ktoré boli zasa začlenené do projektu ako prvky s dekoratívnou funkciou. Kovový stĺp tak slúžil na vymedzenie haly haly.

Ak sa v prízemí sústredili všetky prostredia, v ktorých rodina spája život, horné poschodie bolo vyhradené pre spálne. V oboch prípadoch však tím Fondarius Architecture musel čeliť novému problému: duplex mal tri terasy, ktorých výška bola nad domom vo vnútri domu. Aby to vyriešili, uchýlili sa k a kamenná lavička San Vicente, ktorý stupňuje prístup von a pri prechode slúži ako univerzálny pomocný povrch, ktorý sa používa ako sedadlo aj ako polica. Po vyriešení všetkých stavebných aspektov bola dekorácia prispôsobená novému podkrovnému vzduchu dosiahnutému v dome. Dizajnové diely v správnom pomere prispievajú k zachovaniu čistoty prostredia pomocou minimálne estetické.

Reklama - Pokračujte v čítaní nižšie Izba s chill out duchom

Rozdiel medzi obývacou izbou a terasami bol zachovaný kamennou lavicou pokrytou vankúšmi, ktorá sa používa ako pomocné sedadlo, keď sa priatelia vrátia domov. Pohovka bola v tvare písmena L a bola oddelená, aby ju bolo možné aktualizovať. Vankúše: pruhované, B & B, biele, Filocolore a geometrické, Gra. Pouf od Woodnotes. Deka, od Filocolore. Carpet, Francisco Cumellas. Kvety a sviečky od Sia.

Loftová estetika

Počas rekonštrukcie boli priečky zbúrané a odhalené trámy na strope a kovové stĺpy, ktoré dávajú domu určitý priemyselný vzduch. Presne ten stĺp vymedzuje chodbu haly, zdobenú vešiakom na šaty, kobercom a skrinkami od podlahy po strop integrovanými do steny. Carpet, Francisco Cumellas. Stojan na kabáty a vstupná skriňa od DBarcelona.

Textúrované puzdro

Jemný na dotyk, jeho imitácia vlasovej povrchovej úpravy dodáva dotyk tepla do okolia. Predáva sa vo filocolore, meria 24 x 44 cm a stojí 52 EUR.

Spoločenská miestnosť

Každý detail vás pozýva na odpočinok v obývacej izbe: lampičky na čítanie, krabica s obľúbenými časopismi ... Aj drevené stoličky, ktoré slúžia ako konferenčný stolík, sa môžu voľne pohybovať, aby sa priestor na posedenie prispôsobil akejkoľvek činnosti. Stoličky od Cubiña. Maľba In The Club pochádza z DBarcelony.

Dekoratívne detaily v obytnej zóne

Nepoškvrneného počatia: stojan na časopisy a svietniky. Lampy, autor: Luzio.

Obývacia izba

Stropy v rôznych výškach as rôznymi materiálmi sa stávajú aktívnymi prvkami výzdoby. V niektorých častiach domu boli nainštalované falošné stropy na umiestnenie klimatizácie a ďalších zariadení. Podlaha bola pokrytá priemyselnými parketami, ktoré zvýrazňujú pocit kontinuity medzi rôznymi prostrediami.

Dizajnová jedáleň

Jedáleň bola zdobená vybranými vzormi. Kombinácia čiernej a bielej farby podporuje divadelný efekt, ktorý zjemňuje teplom koberca a má dlhé vlasy. Mesa, Park Mobel. Stoličky získané v DBarcelone. Koberec od Francisco Cumellas. Príborník od La Favorita. Obraz je dielom Laurencie, ktorý bol získaný v Nepoškvrnenom počatí.

Otvorené priestory

Pôvodné rozdelenie domu, roztrieštené as mnohými malými miestnosťami, bolo nahradené veľkým otvoreným priestorom, v ktorom prostredia nasledujú za sebou bez stien, ktoré ich robia nezávislými. Výsledok? Dom sa zdá byť ešte priestrannejší a existuje vizuálna aj skutočná komunikácia, ktorá vám umožní vedieť, čo robí každý člen rodiny, aj keď sa nachádza v rôznych častiach domu. Koberec, od Fancisco Cumellas. Biely vak je od Filocolore.

Kuchyňa s kanceláriou

Kuchyňa s kanceláriou Ako to bolo otvorené pre zvyšok domu, tím Fondarius Architecture navrhol nábytok s diskrétnymi prednými časťami, ktorý harmonizoval s dekoráciou jedálne a obývacej izby. Vyrobené z bieleho lakovaného DM as klincami namiesto rúčok, boli kombinované s hnedou doskou. Doska, od firmy Silestone. Rúra s mikrovlnnou funkciou a kávovar, od Miele.

Funkčná kuchyňa s raňajkovým barom

Stĺp, ktorý sa z bezpečnostných dôvodov nedal odstrániť, sa použil ako opora pre polostrov, v ktorom sa nachádza keramická varná doska, gril a bar s rýchlym občerstvením. Kancelária bola usporiadaná na druhej strane stĺpa. Stoličky od spoločnosti Superstudio. Bell, od Panda. V jedálni novín: stôl, La Favorita a kovové stoličky z DBarcelony.

Hlavná spálňa

Biela dominuje spálni a vytvára príjemnú atmosféru, ktorá podporuje spánok. Na chodbe kruhové koberce vizuálne skracujú dĺžku tejto priechodovej oblasti a označujú cestu do kúpeľne. Posteľná bielizeň a vankúše, od Filocolore. Lampa od Luzia. V hale koberce z Ikea a stoličky z DBarcelony.

Veľmi teplá kúpeľňa

Kúpeľňa je oblečená v teplých tónoch. Koberce z Ikea. Umývadlo od Roca.

Plán domu a nápady

- V obývacej izbe končí falošný strop okrem umiestnenia zariadení aj niekoľko centimetrov od steny, čo je dosť malý priestor na zakrytie škatúľ roliet a záclonových koľajníc a žalúzií.
- Potlačenie priečok umožňuje cirkuláciu tekutín v celom dome a sprostredkuje pocit hĺbky. Okrem toho žiadna prekážka, či už skutočná alebo vizuálna, brzdí priechod svetla vstupujúceho z terás.
- Výzdoba založená na vybraných kusoch a dizajne vytvára sofistikovaný a elegantný vzduch čisté prostredie.